Fontos változások a beiratkozásban

Fontos változások a beiratkozásban

Áprilisban óvodai és iskolai beiratkozás is lesz, de idén semmi nem lesz olyan, mint eddig volt… A járványügyi vészhelyzetre való tekintettel online lehet jelentkezni mind a két intézménybe.

A kijárási korlátozás és a társadalmi távolságtartás nem kímélte az óvodai és az iskolai beiratkozásokat sem. Szerencsére a nyílt napokat még meg lehetett tartani, de a beiratkozást már online kell intézni.

Az óvodai jelentkezési lapot az önkormányzat honlapjáról lehet letölteni. Az adatlapot kitöltve, aláírva 2020. április 20-ig az óvoda pillangos.ovoda@mogyorod.hu e-mail címére kell elküldeni. A beiratkozáshoz szükséges iratokat csak később kell bemutatni, erről majd az óvoda értesíti a családokat.

Amennyiben nem a körzetes óvodába menne valaki, úgy április 17-ikéig kell jelentkeznie a választott intézményben, és arra kérik a szülőket, hogy a döntésükről tájékoztassák email-ben a körzetes óvodát is. Az óvodakezdés halasztását május 25-ig lehet kérelmezni.

A megbízott óvodaigazgatót Szikszai Évát a +3620/315-98-53-ös számon, Rákosi Lászlóné óvodatitkárt a +3630/663-98-13-ös számon érik el.

Az iskolai jelentkezések is online történnek, április 6. és 24. között a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon. A beszkennelt iratokat (TAJ-kártya, lakcímkártya, óvodai szakvélemény, nem körzetes gyerekeknél felvételi kérelem) is ide kell feltölteni. Az adatlapokat az iskola honlapjáról lehet letölteni. Kézi kitöltés esetén a nyomtatványokat egy kihelyezett dobozban gyűjtik majd, és az iratokat elég lesz szeptemberben bemutatni.
További információt Gyarmatiné Barta Anikó iskolatitkárnál a +3630/295-0985-ös számon lehet kérni.

Borítóképünket Isza Ferenc készítette

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük