Települési Értéktár Bizottság – FELHÍVÁS

Kedves Mogyoródiak!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Települési Értéktár Bizottság elnyert egy kiadvány készítési pályázatot, amelynek témája a Mogyoródi Népviselet.

Ehhez a nagyszerű munkához szeretnénk az Önök segítségét is kérni és egyben lehetőséget biztosítani a közös munkához. A kiadványban archív fotókat is szeretnénk szerepeltetni.

Aki szívesen osztja meg velünk családi fotóit, az kérjük, juttassa el hozzánk névvel ellátva egy lezárt borítékban (Mogyoród Turisztikai Kft, 2146 Mogyoród, Dózsa György út 25. 9:00-15:00 óra között) 2020. október 31. napjáig.

A fotógyűjtés szempontjai: maximum 5-10 db fotó családonként. Szerepeljen rajta ünnepi és hétköznapi alkalom is (szüret, pünkösd, aratás, keresztelő, stb.) lehetőleg különböző időszakokból (pl. háború előtti, utáni)

A képek mellé szeretnénk kérni egy leírást is: a képen szereplő személyek neve, kora, családi állapota, a fotó elkészültének időpontja, és az, hogy milyen alkalomból készült a kép (fontos, hogy az esküvőn kívül más is megjelenjen: búcsú, keresztelő, stb.) Egyházi eseményt megörökítő fotó esetén kérjük megjelölni a felekezeti hovatartozást is.

Amennyiben a képeken szereplő személyek nem mogyoródi, vagy nem csak mogyoródi viseletben vannak, azt külön jelöljék meg (pl. palotai, fóti származású menyecskék). A fotók kiválasztása szakmai szempontok szerint történik.

A fotók a kiválogatást követően személyesen átvehetőek a Mogyoród Turisztikai Kft irodájában 2020. december 1-4. között 9:00-15:00 óra között (2146 Mogyoród, Dózsa György út 25.).

Ha olvasta felhívásunkat, kérjük, ossza meg barátaival, családtagjaival!

Elérhetőségeink:
Tóth Edit Natália 06-30-583-4302,
Zachár Zsolt 06-70-458-1762

Mogyoródi Települési Értéktár Bizottság, Zachár Zsolt

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük