Évértékelő: Babják Gábor

Évértékelő: Babják Gábor

A 2021-es év eseményeit és eredményeit értékeli sorozatunkban a mogyoródi képviselő-testület. Babják Gábor képviselő beszámolója következik.

Megint csak eltelt egy év, immáron a második a választások óta. Nem volt  könnyű év ez sem, hiszen a vírus még mindig meghatározza mindennapjainkat, viszont szerencsére olyan emberek vesznek körül minket, akik igyekeznek a legjobbat kihozni a lehetőségekből. 

A Mogyoródi Ifjúsági Testülettel folytattuk a munkát. Egyre nagyobb és aktívabb szerepet vállalnak a fiatalok a település életében, legyen az a rászorulók segítése, kulturális feladat, rendezvény, sport. Igyekszünk minden területen bevonni őket a munkába. Sajnos, már-már természetesnek veszik sok esetben az Ifjúsági Testület segítségét, munkáját, viszont fontos megjegyezni, hogy ezt ők is a szabadidejükben, önkéntesen teszik. Ezúton is szeretném megköszönni, nem csak jelenlegi, de volt tagjainknak is az áldozatos munkájukat!

Ha már a köszönetnél tartunk, szeretném megköszönni a Kukukk-hegyi lakosok türelmét és kitartását is! Az idei évben magamhoz vettem a Kukukk-hegyi buszmegálló kialakításának feladatait, melyet a Max Design dolgozóival közösen végzünk. Nem egyszerű, akadályokkal van tele az út, de már látjuk a végét! Célunk, hogy mihamarabb elkészüljön a buszmegálló, ezzel is tovább fejlesztve a területet!

Egész évben igyekeztem minél több emberrel találkozni a településen, meghallgatni őket, a problémáikat, és kitalálni a megoldást! Itt fontos megjegyezni, hogy a mi munkánk egyik legnagyobb háttere egy fantasztikus hivatal, melynek dolgozói készséggel állnak a segítségünkre, bármikor, ezt szívből köszönöm ezt nekik!

Az idei év a kulturális programok tekintetében már gazdagabb volt. Aktív munkát vállaltam a helyi rendezvényekben, jó volt újra látni a nyüzsgést. Innen is köszönöm a szervezőknek, de leginkább azoknak, akik ellátogattak ezekre a rendezvényekre! 

A munkát jövőre is folytatjuk, rengeteg még a tennivaló, és hasonlóan sok a lehetőség, melyeket kihasználva még jobb hellyé tehetjük Mogyoródot!

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.