Holnap vár a Mogyoró(d)feszt!

Holnap vár a Mogyoró(d)feszt!

Jó hírünk van azoknak, akiknek nem volt elég a szüreti mulatság, és szívesen folytatná, vagy akik lemaradtak róla: holnap 11 órától ismét áll a bál Mogyoródon: a III. Mogyoró(d)feszt igényes programokkal és gyermek-foglalkozásokkal várja a kicsiket és a nagyokat.

A vidám forgatag a Hangya Terasz és a Szent Mihály templom közötti útszakaszon fog húzódni, így ma este 22 órától már tilos a Dózsa György úton a Dózsa György út-Somlói út kereszteződés és a Dózsa György út-Templom út (Falka József tér) kereszteződés között parkolni. Holnap pedig
5:00 óra – 24:00 óra között a Dózsa György úton a Dózsa György út-Somlói út kereszteződés és a Dózsa György út-Templom út (Falka József tér) kereszteződés között teljes útzár lesz érvényben.

Holnap vár a Mogyoró(d)feszt!
A színpadot a Dózsa György úton az Oratórium előtti részen állítják fel. Az építési munkálatok 2021. október 9-én 5:00 órakor kezdődnek, a bontásra pedig a rendezvény után az esti órákban kerül sor. Ezek a munkálatok némi zajjal járnak, amiért a szervezők szíves türelmüket és elnézésüket kérjük.

A Műsor itt található:

Holnap vár a Mogyoró(d)feszt!

A nap folyamán pedig velük találkozhatunk a kézműves és gasztro utcában:

Holnap vár a Mogyoró(d)feszt!

A rendezvény napjáig, ha bármilyen kérdés vagy kérés felmerülne, kérem, keressék a Mogyoród Turisztikai Kft. munkatársait személyesen (Dózsa György út 25.) vagy telefonon (Zachár Zsolt +3670 458 1762, Bognár Barnabás +3670 709 3880), a rendezvény ideje alatt pedig kérje a Polgárőrség vagy a rendezőség segítségét.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.