Huszonöt utcában nincs közvilágítás

A vihar okozta károk miatt 25 mogyoródi utcában nincs közvilágítás. Az ELMŰ már megkezdte a hiba javítását, ám nem tudják megmondani, mikorra készülnek el.

Szakaszhiba miatt sötétbe borult 25 utca Mogyoródon: nincs világítás többek között a HÉV környékén, a Temető útnál, az Arany János utcában és a Józan utcában.

“Felvettem a kapcsolatot az ELMŰ ügyfélszolgálatával, és azt a tájékoztatást adták, hogy a vihar miatt hibásodott meg a rendszer, a javítás már folyamatban van. Nem tudják, hogy mikorra végeznek vele, vannak olyan települések is, ahol egyáltalán nincsen áram” – árulta el Trabalka Szilvia alpolgármester.

A közvilágítás szakaszhibája nem önkormányzati hatáskör, az alpolgármester azt kéri, hogy aki meghibásodást tapasztal, az hívja közvetlenül az ELMŰ-t a 0680-38-39-40-es zöld számon, vagy írjon az eloszto@elmu.hu email címre.

Ahol csak egy-egy lámpa égett ki, ott a közvilágítást fenntartó szervezetet kell értesíteni. Eddig ezt a feladatot a több település közreműködésével létrejött MTKKE Egyesület látta el, ők azonban július 31-ével megszűntek, így az önkormányzati honlapon található bejelentő link már nem működik többé. A testület már kiválasztotta azt a céget, akit megbíznak a feladat ellátátásával, ám a szerződéskötés még nem történt meg. Így ebben a kérdésben a lakosság türelmét kérik. A hibabejelentéseket a mogyorod@mogyorod.hu e-mail címen lehet megtenni

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük