Ilyen egy igazi környezettudatos iskola

Ilyen egy igazi környezettudatos iskola

Nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre a Mogyoródi Szent László Általános Iskola. A tavalyi évben több zöld projektet is megvalósítottak: komposztáltak, madáretetőket telepítettek, virághagymákat ültettek. Az idén sem állnak meg: indultak a Cetelem Zöldsuli pályázaton, amelyen kétszázezres fejlesztési támogatást nyerhetnek. Holnap 14:00 óráig lehet rájuk szavazni. Kérünk mindenkit, kattintson és segítse az iskolát!

Szorgosan munkálkodnak a mogyoródi diákok a környezetük védelméért. Madáretetőket telepítenek, virágot ültetnek, komposztálnak. Mindebben nagy segítségükre van Juhász László, a Mogyoród Nonprofit Kft. vezetője, aki nem csak virághagymákat ad nekik, de munkaeszközöket, és segítséget is.

Ilyen egy igazi környezettudatos iskola
Mindenki megtanult komposztálni Juhász Lászlótól / Fotó: Mogyoródi Szent László Általános Iskola

“Nemcsak gyakorlatban segít, hanem hozzájárul előadásaival a gyerekek szemléletformálásához is. Legutóbb a komposztálásról tartott előadást. Köszönöm a segítségét, tavasszal újult erővel folytathatjuk a közös munkát a környezetünk szépítéséért.” – fogalmazott Zelnikné Török Ilona, az iskola környezetvédelmi felelőse.

A Szent Lászlósok most indultak a Cetelem zöldsuli pályázaton, ahol 200, vagy 500 ezer forintot nyerhetnek, melyet digitális oktatást segítő eszközökre, szolgáltatásra költhetnek el. Most már csak rajtunk, mogyoródiakon áll, hogy sikerül-e nyerniük. Aki csak tud, szavazzon a Mogyoródi Szent László Általános Iskolára, hogy ők nyerhessék meg a támogatást! Ezen a linken lehet szavazni, a 6.c osztály pályázatát pedig itt lehet elolvasni.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük