Tilos máshol közzétenni a mogyorodma.hu oldalon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében. Kérünk, hogy az oldalon található fotókat se vedd át írásos engedélyünk nélkül. Ha idéznél valamelyik írásunkból, vagy szeretnéd felhasználni azt, kérlek, írj nekünk.

1. Tüntesd fel az írás maximum első négy sorát és jelöld a szövegben, hogy azt a mogyorodma.hu oldalról vetted át. Ezután irányítsd egy linkre kattintva a mogyorodma.hu oldalra az olvasót és így az eredeti cikkre.

2. Kérj engedélyt e-mailen az írás és/vagy fotó/videó felhasználására, és jelentkezünk, hogyan működhet a folyamat. Email cím: info@mogyorodma.hu

A weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A jogosulatlan felhasználásnak büntető- és polgári jogi következménye van. Köszönjük.