A Hangya teraszon buliztak az adománygyűjtő szurkolók

A Hangya teraszon buliztak az adománygyűjtő szurkolók

Jó buli volt a Szurkolók az állatkínzás ellen szervezet adománygyűjtő estje a Hangya teraszon, és ráadásul még egy nagyobb összeg is összegyűlt a bajba jutott négylábúak megsegítésére.

Már délutántól szállingóztak az adakozó kedvű állatbarátok a Hangya teraszra, ahol a Szurkolók az állatkínzás ellen szervezet adománygyűjtő estet tartott. Este hét órára, mire a zenekar megérkezett, már össze is gyűlt az adományok java része, és onnantól kezdve a bulié volt a főszerep.

“Tökéletes adománygyűjtő estet tudhatunk a hátunk mögött, a mogyoródi Hangya Terasz jóvoltából. Magánszemélyektől 60.000Ft folyt be, a községi Sportkörtől 30.000Ft-ot kaptunk. Községünkért Mogyoródért Alapítványtól és az allateledeles.hu-tól pedig 25 ezer forint értékű állateledel érkezett. A teraszra sok cica és kutya eledelt, valamint nagyon sok textiladományt hoztak nekünk magánszemélyek. Közvetlen is segítettünk: az est ideje alatt, egy elkóborolt kutyát is sikerült hazajuttatnunk, miután leolvastuk a chipjét vonta meg a szombat este mérlegét a jótékonysági szervezet. – “Az esténket nagyon kellemes hangulatban, jó zenével és a legkedvesebb emberek között tölthettük el. Az adományt máris szétosztottuk, a Pomázi csoportunk, győri segítőink, és a macskakaját egy macskavédő egyesület kapta meg.
Még egyszer nagyon szeretnénk megköszönni a lehetőséget, és a szervezést!”

A jótékonysági estről Isza Ferenc készített galériát.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük