Angyalok otthona

Angyalok otthona

Csodálatos angyalkollekciót gyűjtött össze Tulkovicsné Tóth Krisztina, melyet karácsony közeledtével ki is állított kis lakása egy szobájában. Előzetes időpont-egyeztetéssel bárki megnézheti, és és eltölthet egy kis időt az angyalok társaságában.

Varázslatos világ fogadja azt, aki betér Tulkovicsné Tóth Krisztina otthonába: az asszony régóta gyűjti az angyalokat, és most egy egész szobát rendezett be a kedvenceinek. A kellemes félhomályban mécsesek és a karácsonyi dekoráció világít csak, és akárhová néz az ember, mindenütt angyalok és tündérek mosolyognak vissza rá: egészen pontosan 260 darab.

Angyalok otthona
A mogyoródi Tulkovicsné Tóth Krisztina 260 darabos anygalka gyüjteménnel büszkélkedhet amit az otthonában láthatnak az érdeklődők

Húsz évvel ezelőtt kaptam az első angyalomat a szomszédomtól. A néni azóta már az égiek között lakik, az angyal azonban itt vigyáz rám. Később anyukámtól is örököltem egyet – elevenítette fel a kezdeteket Krisztina. – Amióta az eszemet tudom, érdekelnek az angyalok. Gyermekkoromban, amikor templomba mentem, mindig azon gondolkodtam, vajon milyenek lehetnek. Amikor a nagymamám és a barátnői csodákról meséltek egymásnak történeteket, hatalmas kíváncsisággal hallgattam őket. Aztán dolgozni kezdtem, és tudatosan jártam tanfolyamokra, ahol megtanultam meditálni, belekóstolhattam az materiális világon kívüli lényekkel való kommunikációba. Most azt vallom, hogy masszőrként nem csak a testet gyógyítom, de aki nyitott rá, annak a lelkét is. Nagy büszkeségem, hogy részt vehettem a 2010-es mogyoródi Angyalkiállításon, és azóta is szeretném újra megszervezni egyszer.

Angyalok otthona
A Földanya Angliából érkezett hozzá

Krisztina gyűjteményében van néhány különlegesebb darab: kézzel készített tündérek, egy Swarovski-angyal, és egy csoda szép bíborba öltöztetett Földanya, aki Angliából érkezett hozzá. A konstellációba beépítette a gyermekei régi kedves játékait, egy gőzmozdonyt és egy kishajót is.
Sosem felejtem el a pillanatot, amikor a három éves lányomat vittem óvodába, és idegeskedtem a dugóban. Merci csak annyit mondott: „Anya, kérjünk segítséget az angyaloktól! Állj!”-és csettintett egyet. Ekkor megállt mindenki, és elsőbbséget adott nekünk – folytatta. – Szeretek az angyalaim között lenni, sokszor csak úgy lejövök ide, és élvezem a hangulatot. Védelmet és biztonságot jelentenek nekem, és remélem mindenkinek, aki ide látogat megnézni őket.

Az angyalokról Isza Ferenc készített galériát.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.