Gyászol a népdalkör

Gyászol a népdalkör

Fájó szívvel búcsúzik a Jakab Mihály Népdalkör egyik ifjú tagjától, Szabó Lászlóné Évától. Éva a nyugdíjazása óta vett részt a közösség életében, és nagyon fog nekik hiányozni: ő volt, aki mindig a jót és a szépet látta az emberekben, és aki minden vitát elsimított.

Életének hatvanötödik esztendejében örök álomra szenderült a Jakab Mihály Népdalkör egyik oszlopos tagja, Szabó Lászlóné Éva. Éva a nyugdíjazása után csatlakozott a közösséghez, könnyen és gyorsan beilleszkedett, megtanulta a dalokat, és lelkesen készült a fellépésekre.
„Az egyik legfiatalabb volt közöttünk, hiszen a legtöbben a nyolcvanas éveinket tapossuk. Nagyon szerette a népdalkört, szeretett közénk járni. S mi szerettük a társaságát, egy csupaszív ember volt, aki mindenkiben csak a jót látta. Nem szerette a viszályt, mindig ő simította el a konfliktusokat – emlékezett vissza társára Szántó Jánosné, Marika

Gyászol a népdalkör
Szabó Lászlóné Éva szeretetre és kitartásra tanította társait

„Az utóbbi fél évben már sokat betegeskedett, rendszeresen volt kórházban. Mégis, amikor hazaengedték, jött a próbáinkra is. Mindig számíthattunk rá, példát mutatott nekünk kitartásból. Éva, nagyon fogsz hiányozni! Nyugodj békében!”

Kiemelt képünk a Pixabay készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

2 hozzászólás

  1. Isten nyugosztaljon. Odafönt a mennyekben is énekelj!!! Fájó szívvel gondolunk RÁD.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük