Ilyen volt az első Klastrom Adventi nap

Ilyen volt az első Klastrom Adventi nap

Telt házzal indult a Klastrom Advent az első adventi szombaton: csodaszép és mozgalmas napot tudunk magunk mögött. A szervezők mindenkinek köszönik az adományokat, és alig várják a következő szombatot!

Reggel kilenctől szállingóztak a látogatók a Kamarás Klastrom House-ba, az idei év legnagyobb szabású jótékonysági akciójára, a Klastrom Adventre. A szervezők minden adventi szombaton reggel 9 és 12 óra között 40 gyermeket várnak, akikkel a délelőtt során kézműveskednek, és különféle programok és meglepetések is várják őket. Belépni támogatói jegyek megvásárlásával lehet, ám a minden héten meghívnak rászoruló gyermekeket is. A teljes bevételt jótékonysági célra fordítják: több mogyoródi szegény családot támogatnak vele, hogy nekik is anyagi gondoktól mentes legyen a karácsonyuk.

Az első alkalommal a kicsik közösen elkészítették a ház adventi koszorúját és betlehemét, csillámtetoválást kaptak, majd mindenki megalkothatta a saját karácsonymanóját, és volt mesesarok is. A programok alatt meglepetésként megérkeztek az első mézeskalács házikók a Poldy-műhely által szervezett mézeskalács faluhoz. Az eseményről Isza Ferenc készített galériát.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.