Mutatjuk, ki vezeti a patikát áprilistól

Áprilistól változás lesz a mogyoródi Kígyó Patikában: dr. Dér Péter helyett Bánkutiné dr. Fekete Ágnes fogja vezetni a gyógyszertárat. A neve és az arca is ismerős a mogyoródiaknak, hiszen ő is már két éve dolgozik a nálunk, és lát el mindenkit jó tanácsokkal.

Tíz év után elbúcsúztatták a Kígyó Patikából a mogyoródiak közkedvelt gyógyszerészét, dr. Dér Pétert. Péter ugyanis munkahelyet változtat, április 15-ig marad a gyógyszertárban. Lehetősége adódott szakmailag előrelépni, és bár nehéz volt a döntést meghoznia, de az ajánlat visszautasíthatatlan volt.

Fotó: Dér Péter archívuma

Részletekbe nem mehetek bele, de azt elmondhatom, hogy a továbbiakban is betegellátást fogok végezni, kiegészülve egyéb szakmai, számomra nagy kihívást jelentő feladatokkal – árulta el Péter.

Fotó: Dér Péter archívuma

Az utódja az eddigi helyettese, Bánkutiné dr. Fekete Ágnes lesz.

Nagyon szeretem a szakmám, és kifejezetten szeretek itt Mogyoródon dolgozni. Két évvel ezelőtt kerültem ide, előtte Bagon és Hévízgyörkön voltam. Az egyetemet 2003-ban végeztem el Szegeden, utána Budapesten expediáltam négy évet, mielőtt a gyermekeim megszülettek volna. 2012-ben tértem vissza a munka világába. Hévízgyörkön, egy kis családias patikában helyezkedtem el, ahol szinte mindenkit ismertem. Bár messze volt nagyon, de szerettem oda járni, egészen addig, amíg a tulajdonos el nem adta a gyógyszertárat, és meg nem változott minden. Szerencsére Péter épp akkor keresett ide Mogyoródra gyógyszerészt… – árulta el Ágnes.

Fotó: Isza Ferenc

Most, hogy Péter elmegy, megpróbálom ugyanazt a vonalat tovább vinni, és nagy hangsúlyt fektetni a prevencióra és a tanácsadásra. 

A patika új vezetőjét a Mogyoród Ma jövő héten megjelenő áprilisi számában mutatjuk be bővebben.

Borítókép: Isza Ferenc

Ossza meg másokkal is a cikket!

1 hozzászólás

  1. Köszönjük Dér doktor odaadó munkáját. Jó érzés volt, hogy bármikor bizalommal fordulhattunk hozzá. Minden jót kívánunk neki. Biztosak vagyunk benne, hogy a továbbiakban is megmarad a magas szakmai színvonal, a segítökész hozzáállás. Dr. Morvai Edit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük