Újabb elismerés Dér Péternek

Újabb elismerés Dér Péternek

Egészségkommunikációs ismeretterjesztő tevékenységéért Dr. Dér Péter vehette át a 21 Nő az Egészsészégügyért Alapítvány 2020-as elismerő oklevelét. Nem csoda, hiszen a Kígyó Patika gyógyszerésze aktívan jelen van az online térben, és évek óta jó tanácsokkal és információkkal látja el az embereket.

Az egészségügy meghatározó szereplőiből alakult 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány tagjai minden évben öt egészséget népszerűsítő, a társadalom aktuális kérdéseire választ adó programot tüntet ki a védjegyével. Ezzel fejezik ki szakmai elismerésüket és hívják fel a lakosság figyelmét a legégetőbb egészségügyi kérdésekre. 2020-ban dr. Dér Péter vehette át egészségkommunikációs ismeretterjesztő tevékenységéért az egyik elismerő oklevelet. A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány Péterrel készített interjúja itt olvasható.

Péter igen aktív az internet világában, több munkatársával együtt dolgozva hiteles egészségügyi információkkal látja el az embereket.

2014-ben alakult meg a „Kérdezze gyógyszerészét” Facebook csoport, amely professzionális tanácsokkal szolgál a tagok egészségügyi kérdéseire. Mostanra már közel 8000 tagot számlál, akik igen szerencsések, mivel a csoport zárt, és közel 3 éves a várólistája, csaknem 4000 jelentkezővel.

A Kígyó Patika Facebook oldala szintén 2014-ben indult, és különösen a 2017-18-as évben publikált ott több hasznos leírást, tudnivalót, infografikát.

Tavaly januárban indult a www.receptkivaltas.hu oldal, amely az e-receptet és az ehhez kapcsolódó kérdéseket járja körbe. S mindemellett még személyes blogot is vezet Ventillátor néven.

Azt nem árulták el, hogy konkrétan valamelyik csatornám miatt kapom az elismerést, vagy az összesért egyszerre, de szerintem nem is ez a lényeg” – jelentette ki a díjról Péter. – “Számomra a legfontosabb visszajelzés az emberek érdeklődése, kérdései, az online térben és személyesen egyaránt. Az, hogy megkeresnek virtuálisan vagy személyesen, mert tudják, tapasztalták, vagy hallották, hogy itt hasznos, fontos és jó tanácsokat kapnak. Ennél jobb visszajelzés nem is kell nekem.”

A borítóképet Isza Ferenc készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük