Még lehet jelentkezni az olasz gasztrotúrára

Még lehet jelentkezni az olasz gasztrotúrára

Az olasz néppel és kultúrával való kapcsolatot még szorosabbra fűzi a Mogyoródi testvértelepülési Bizottság a szeptember 17-20 közé tervezett venetói gasztro túrával, amelyre a Mogyoród Turisztikai Kft. vezetőjénél, Zachár Zsoltnál lehet jelentkezni.

A program nagyon impozáns, már csak néhány hely maradt, úgyhogy érdemes sietni. Odafele úton, az első napon szlovén termelői ételeket lehet kóstolni, majd gyönyörködnek a híres lipicai ménesben. A második napon felfedezik testvértelepülésünket, Santa Lucia di Piavét, meglátogatják Borguluce gróf birtokát, ahol a helyi prosecco mellett gasztronómiai remekeket is kóstolnak. Az esti kézműves sörfesztivál előtt egy helyi pizzériában költik el a vacsorájukat. A harmadik napon az Alpokba vezet az útjuk, egy barlanglátogatás után sajtokat kóstolnak, és egy hegytetőről megcsodálják a nem oly távoli Velencét is. A nap végén tradicionális olasz vacsora és egy meglepetés várja a csapatot a szálláson. A negyedik nap a hazaúté, ám menet közben még megállnak a Grado-i tengerparton fürödni egyet.

Az olasz nyelvi klubról és rendezvényeiről az augusztusi Mogyoród Mában olvashattok. A gasztrotúra programjait pedig az alábbi plakáton találjátok:

Még lehet jelentkezni az olasz gasztrotúrára

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.