Sport, gasztronómia, egészség: bemutatkozik az Open Teniszvölgy

Hat teniszpálya terül el a Mogyoródról Fót felé vezető út és a patak között, az Astra filmstúdió mellett: a Mandula Petra és Hultay Gergely által létrehozott helyet 2019-ben a Hoffmann család vette át és kezdte el fejleszteni, átalakítani a saját ízlése szerint.

Ha valaki szeret sportolni, jókat enni és figyel az egészségére, akkor érdemes ellátogatnia az Open Teniszvölgybe.  A hat teniszpálya továbbra is üzemel, három közülük télen is használható. Amatőr szinttől a profiig sokan járnak ide játszani, az itt dolgozó edzők segítségével akár kezdő szintről is el lehet kezdeni ezt a sportot.

Open teniszvölgy az Astra filmstudió mellett

Az iskolatenisz kezdeményezésünk során a mogyoródi, a szadai, a csomádi, az őrbottyáni és két budapesti általános iskolában az edzőink a tornaórák keretében mutatják meg az alapokat minden általános iskolás gyereknek. Ha valaki kedvet érez a teniszezéshez, várjuk őt az Open Teniszvölgybe – fejtegette Hoffmann Bertold.

A felújított teniszpályák és modern öltözők mellett, Bertoldék kialakítottak 3 kisebb termet, amelyet többféle sportfoglalkozásra, valamint egészségügyi rendelésre használnak felsőfokú végzettségű kollégák segítségével.

Open teniszvölgy az Astra filmstudió mellett

Hetente három alkalommal jógaórára várja egy mogyoródi oktató – Papp Enikő- a kezdőket és haladókat egyaránt, hétköznap pedig gyógytornászuk, Ráduly Viktória – tart senior tornát és gerinctornát, illetve egyéni kezeléseket is. Thier Anita személyi edző cross edzései és stretching órái is egyre népszerűbbek. Tóth Tímea masszőr pedig hétfőtől szombatig segíti a rekreációt.

Kéthetente ortopéd szakorvos is rendel nálunk, aki a mozgásszervi panaszokkal érkező pácienseket gyógyítja és sokan az ő javaslatára kezdik el a gyógytornát, masszázst– folytatta Bertold. 

Open teniszvölgy az Astra filmstudió mellett

A testmozgás után az egykori büfé helyén kialakított PioPio Cafe &Deli-ben lehet felfrissülni. Itt igazi gourmet-választék vár mindenkit: a család ugyanis évek óta nemzetközi élelmiszer kereskedelemmel foglalkozik, így mediterrán, skandináv és tengerentúli kapcsolatai révén sok különlegesség került a kínálatba.

Open teniszvölgy az Astra filmstudió mellett

A folyamatosan bővülő választékunkat – melyeket szállítunk a hiper-, szupermarketekbe, nagykereskedésekbe, delikátesz üzletekbe, valamint kiemelt vendéglátóhelyekre- , szeretnénk bemutatni a mogyoródi és a környék lakóinak is. Frissárunk mellett (friss helyben sütött pékáru, szendvicsek, sajt – és húskészítmények, valamint egyedi zöldség- és gyümölcs salátáink), jelentős ital -, édesség- választékunk is hazavihető, de meg is kóstolható a kávézónkban. Büszkék vagyunk bor és prosecco, valamint több, mint 200 féle termékből álló minőségi spirit választékunkra – magyarázta a tulajdonos.

Open teniszvölgy az Astra filmstudió mellett

Hétvégi rendezvényeinken tervezzük a grill – és koktélpultunk beüzemelését is, ahol smokerünk és kemencénk segítségével az olyan egyedi ízvilágú streetfood válogatásaink is megkóstolhatók lesznek, mint például a pizza, a pulled pork, a tarja, az oldalas. A távlati célunk egy melegkonyhás bisztrót nyitni: a receptjeinket azonban nem tartanánk titokban: ahogy a szendvicsekhez, így a gourmet fogásokhoz is mindent haza lehetne vinni, vagy internetről házhoz rendelni.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük