Ezen a címen kell bejelenteni a közvilágítási hibákat

Ezen a címen kell bejelenteni a közvilágítási hibákat

Átmenetileg nem működött a közvilágítás karbantartása Mogyoródon, mivel megszűnt az az egyesület, amely ezt a feladatot ellátta. Az új cég kiválasztása már megtörtént, az elektronikus bejelentő felület kialakítása most zajlik, addig a mogyorod@mogyorod.hu email címen lehet a hibákat jelezni.

Ha egy egész utcában vagy útszakaszon elmegy az áram, az a szolgáltató, tehát az ELMŰ felelőssége. Ahol viszont  csak egy-egy lámpa égett ki, ott a közvilágítást fenntartó szervezetet kell értesíteni. 2021. július 31-ig ezt a feladatot a több település közreműködésével létrejött MTKKE Egyesület látta el, ők azonban megszűntek, így a feladat átmenetileg gazda nélkül maradt. Az önkormányzati honlapon található bejelentő link már nem működik többé.

A testület már kiválasztotta azt a céget, akit megbíznak a feladat ellátátásával, a szerződést is aláírták, most már az új szolgáltató tartja karban a lámpáinkat. A hibabejelentésekre szolgáló elektronikus felületet most alakítják ki, addig ideiglenesen a mogyorod@mogyorod.hu e-mail címen lehet a hibákat jelezni.

Íme dr. Fila László jegyző levele a folyamatról:

Ezen a címen kell bejelenteni a közvilágítási hibákat

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.