Karácsonyi adományozás Mogyoródon

Karácsonyi adományozás Mogyoródon

Idén karácsonykor is összefogott Mogyoród Nagyközség Önkormányzata, a Mogyoródi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Nagycsaládosok Egyesületének mogyoródi csoportja, a Katolikus Egyházközség, a Védőnői Szolgálat, a Mázsa téri Coop, valamint a község oktatási intézményei és magán adományozók. A Családsegítő beszámolója a karácsonyi adományozásról.

Karácsonyi adományozás Mogyoródon

A rászoruló családok részére 150 darab tartós élelmiszerekből álló csomagot állítottunk össze, melyek az ünnepekkor osztottak ki. Az érintett szervezetek összefogásának köszönhetően sikerült olajat, rizst, lisztet, margarin, tésztát, teát, kakaót, szaloncukrot és egyebeket ajándékozni.

Karácsonyi adományozás Mogyoródon

“Köszönjük mindazoknak, akik az élelmiszeradományozáshoz hozzájárultak! Munkatársaink számára is szívmelengető öröm volt, hogy egy egyéni felajánló még azt is megtette, hogy néhány gyereknek ajándékot vásárolt. Külön köszönettel tartozunk mindazoknak, akik boltokban gyűjtöttek, segítségünkre voltak a csomagok összeállításában és a kézbesítésben, hiszen ekkora mennyiség megmozgatása, csomagolása, kiosztása igazán nagy feladat” – fogalmazott Körmöci Krisztina.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük