Mogyoródi lehet az év agrárszakembere

Az Inspiráló Nő díjazás után most az Év Agrárszakemberének jelölték dr. Farkas Alexandrát, akire többek között nemcsak tudományos munkássága, hanem a dunavirág kérészek iránti fantasztikus elhivatottsága miatt is büszkék lehetünk. 

Farkas Alexandra a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Médiaközpontjában dolgozik, és közvetíti az agrárium és a környezettüdományok legújabb tudományos eredményeit a nagyközönség felé hiteles és közérthető formában. Így került be az Év Agrárembere kitüntető díj döntősei közé, ahol most a közönség is kiválaszthatja kedvencét.

“Az igazság az, hogy nem neveztem rá. Azzal hívtak fel karácsony előtt, hogy jelölést kaptam rá és elfogadom-e. Őszintén szólva egy ideig hezitáltam rajta, hiszen nem vagyok igazi agrárszakember, hogy lehetnék én jelölt az Év Agrárembere díjra. A szervezők azonban többszöri beszélgetés során megnyugtattak, hogy a tudománykommunikációval és a dunavirágos természetvédelmi törekvéseinkkel olyan fontos ügyet képviselek, ami az agrárium területén is rendkívül fontos, ezért helyem van a jelöltek között.” – árulta el a jelölésről a Mogyoród Mának Alexandra.

A második körben 40 fős zsűri döntötte el, hogy ki legyen a 10 kategória 3-3 döntőse. Közülük választhat most a nagyközönség pénteken 10 óráig. Alexandra bemutatkozó videóját itt lehet megnézni, szavazni pedig ezen a linken lehet rá.

Szavazzunk minél többen!

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük