Olasz ízek Mogyoródon

Olasz ízekkel csábít mindenkit a mogyoródi nyár: az országos nyitás idején egy új vállalkozás kezdte meg működését a Posta alatti üzlethelyiségben, a főként pizzákat és tésztaételeket készítő Milano Pizza.

Árnyas terasz, kockás asztalterítőkkel, és hamisíthatatlan olasz ízek: ezzel vár mindenkit a Milano Pizza. Sági Zsanett a párjával hozta létre a kerthelyiségben és elvitelre működő éttermet, a nyitást az országos nyitáshoz időzítették.
“A családomban többen is dolgoznak a vendéglátó szektorban, és én magam is éveket dolgoztam egy dunakeszi étteremben. A párom sokat dolgozik Mogyoródon, így találtunk rá erre a kis gyöngyszemre” – mutat körbe a teraszon. – “Teljesen átalakítottunk mindent az előző bérlők után, de a legnagyobb figyelmet az étlap és a kínálat kialakítására fordítottuk. A Mogyoródon már régóta ismert olasz séf, Pietro segített az étlap megtervezésében, és ő ajánlott olyan olasz beszállítót, akitől mindig friss és kitűnő minőségű alapanyagokat tudunk vásárolni. Így a mi pizzánkon eredeti pármai sonka van, és nem fekete erdei sonka. Hagyományos olasz, vékony tésztás pizzákat készítünk, ami az első visszajelzések szerint tetszik a mogyoródiaknak.”
A nyitás óta ugyanis folyamatos a forgalom a kis étteremben, még alig reklámozzák magukat, mégis egymás után érkeznek a rendelések. Erre mondják azt, hogy a jó bornak nem kell cégér…

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük