Új villanyoszlop épül

Felújítja a Detk és Zugló között futó távvezetékét a MAVIR, és Mogyoródon is lesznek munkálatok: egy új villanyoszlopot építenek.

Június 2-től szeptember 30-ig végzi a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. megbízásából az MVM XPert Zrt. az M3-mas autópálya felett a 18+359 km+m szelvényben áthaladó távvezeték átalakítását. A Detk és Zugló között futó 220 kV-os vezetéken a 238. és 241. számú oszlopok között dolgoznak.

A MAVIR Zrt. bejegyzett vezetékjoga alapján történő munkavégzés kiterjed a Mogyoród község külterületéhez tartozó, 0268/58 hrsz.-ú ingatlanra, ahol egy új oszlopot fognak építeni, a 238. számút. 

A munka során, a terepen való mozgás közben a gépek taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártérítés illeti meg. Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlevő, a munkákért felelős építésvezetőnek személyesen, telefonon, vagy levélben a következő címre jelenthetik be: MVM XPert Zrt., 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.

Borítóképünket a Pixabay készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük