Van egy régi képed az iskoláról?

Van egy régi képed az iskoláról?

Idén hatvan éves a Mogyoródi Szent László Általános Iskola. A következő tanév során több programot is szerveznek a kerek évforduló megünneplésére, és többek között egy fotókiállítással is készülnek: ehhez kérik minden régi diákjuk segítségét. Akinek lapul az almáriumban fotó a mogyoródi diákéveiről, mindenképp juttassa el az iskolának azt.

Iskolánk jelenlegi épületében már 60 éve folyik az oktató-nevelő munka. A következő tanév során színes programsorozat keretében szeretnénk megünnepelni ezt a kerek évfordulót. A 2021/2022-es tanévben a következő főbb eseményeket tervezzük: jubileumi tanévnyitó, fotókiállítás, rendhagyó osztálytalálkozó. Szeretnénk, ha az iskolához a több évtized alatt szorosan kapcsolódó diákok, pedagógusok, vezetők, közéleti szereplők együtt ünnepelnének, emlékeznének az itt töltött évekre. Szorosan együttműködve Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának polgármesterével, képviselőivel, a helyi médiával egyéb közéleti szereplőkkel, változatos programokkal kívánjuk megszólítani az itt élőket. Bízunk benne, hogy a megvalósuló programok még jobban erősítik községünk lakóinak és az iskolának az együttműködését.
Megkérjük azokat, akik valaha iskolánk diákjai voltak, ha rendelkeznek erről az időszakról fényképpel, juttassák el hozzánk, hogy egy emlékezetes fotókiállítást rendezhessünk.

A fotókat természetesen visszaadjuk az eredeti tulajdonosnak, ezért kérjük, hogy a nevüket és címüket, valamint a fotó készítésének a dátumát tüntessék fel. Reméljük, hogy sok-sok képet sikerül összegyűjtenünk az Önök segítségével. Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel iskolánk jubileumi programsorozatát, amiről részletes tájékoztatást adunk a helyi médiában.

A fotókat 2021.július 15-től lehet leadni az alábbi helyeken:

  • Mázsa téri Coop
  • Roger Fruit vegyesebolt
  • Mangó Szépségszalon
  • Pogi vegyesbolt
  • Mogyoródi Szent László Általános Iskola
Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.