Bankautomatát kaptak a mogyoródiak

Bankautomatát kaptak a mogyoródiak

Újabb fejlesztés történt a településen: mostantól Mogyoródon újabb bankautomatából lehet készpénzt felvenni: a CIB Bank a Posta oldalában telepített ATM-et.

Mogyoród lakossági igényeinek nyomán 2020 tavaszán Trabalka Szilvia alpolgármester a CIB Bank ZRt-nél egyeztető tárgyalást kezdeményezett bankautomata kihelyezését illetően. A pandémia ugyan lassította az ügymenetet, azonban e hét hétfőn elhelyezésre került az ATM a postaépület oldalában, melyet csütörtöktől a lakosság használatba is vehet. A készpénzfelvétel a nap 24 órájában igénybe vehető. Az automata töltését pedig a bank akár éjjel is tudja biztosítani, ezzel garantálva a folyamatos használat lehetőségét.

Bankautomatát kaptak a mogyoródiak

“A lakosságnak szüksége volt egy automatára, én pedig örömmel karoltam fel ezt az ügyet. Köszönöm a CIB Bank és az ingatlantulajdonos, Kapitány Attila pozitív hozzáállását. Tenni akartunk Mogyoródért, és közös erővel megvalósítottuk” -nyilatkozta Trabalka Szilvia.
Az automata szemből nézve az épület jobb oldalán kapott helyet. Parkoláskor az egyéb ügyintézéshez is használt parkolóhelyek vehetők igénybe, az automata előtti teret két kamera figyeli, és kizárólag áruszállítás céljából használható.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük