Formáljuk együtt Mogyoród településképét!

Új rovat született, ahol időről időre a Mogyoródi Nonprofit Kft. által írt hasznos témákról olvashatnak. A vállalat azzal a szándékkal jelentkezik, hogy információkat adjon az olvasóknak a településüzemeltetés egyes témáit kiemelve, azért, hogy közösen tehessünk községünk szépítése, élhetőbbé tétele érdekében. Juhász László ügyvezető igazgató írása következik.

Kedves Mogyoródiak!

Első lépésként a növényvilággal kapcsolatos témában szeretnénk az itt élők interaktív partnerségét kérni. Ezidáig is nagyon sokan segítettek nekünk különböző felajánlásokkal, kedves tanácsokkal, melyet ezúton is hálásan köszönünk!

A Mogyoród Nonprofit Kft. megtette az első lépéseket: megszépítettünk néhány parkot, közteret – bízunk benne, hogy elnyerte tetszésüket és örömteli lesz a fogadtatás (különösen, ha a következő években a kis növénykék kibontakoznak majd és megmutatják szépségüket). Most néhány „előtte-utána” fotóval szeretnénk szemléltetni, milyen sokat számít az, ha rendben tartjuk környezetünket.

Munkálkodjunk együtt! Egy új kezdeményezéssel szeretnénk partnerek lenni abban, ha vannak olyan lakóközösségek vagy utcák, akik szeretnék saját utcaképüket megszépíteni, és megkeresnek minket egy konkrét javaslattal, akkor segítünk számukra a technológia alkalmazásában: a növények és a műtrágya beszerzésében, tanácsadásban. Csupán egy lelkes csapatra van szükség, akik vállalják az ültetési munkálatok elvégzését. (Magánterületen nem dolgozhatunk, de segíteni mindenképpen szeretnénk!)

Örömmel veszünk olyan felajánlásokat is, ha különleges, túl sok vagy egyszerűen csak megunt növényeiket eljuttatják hozzánk, mi átültetjük őket a közterületre. Hiszen az itt helyben, szépen fejlődő növényeket érdemesebb áthelyezni, ahelyett, hogy kertészetből szereznék be őket.

Formáljuk együtt Mogyoród településképét!

Megköszönjük, ha írnak nekünk az aktuális témához kapcsolódóan, hogy mire figyeljünk, miben tudnánk segítségükre lenni. Észrevételeiket, javaslataikat a mogyorodjovoje@gmail.com e-mail címre várjuk! Terveink szerint a beérkezett üzenetek közül kiválasztunk néhányat, megjelentetjük a MogyoródMa soron következő számában, és készséggel meg is válaszoljuk.”

Fotók forrása: Mogyoródi Nonprofit Kft.

 

 

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük