Nem elég jegyet venni: ezt kell tenned, hogy beléphess a Forma1-re

Nem elég jegyet venni: ezt kell tenned, hogy beléphess a Forma1-re

Az idei Formula 1 Magyar Nagydíj idején a Hungaroring területére kizárólag a Covid védettséget igazoló, hivatalos karszalaggal és érvényes belépőjeggyel lehet belépni.

A Covid védettséget igazoló karszalagot még a Hungaroringre való megérkezés előtt át kell venni Budapest belvárosában vagy Fóton az M3-as autópálya mellett, a következő helyszíneken:

  • Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)
  • Fóti Auchan parkoló (2151 Fót, Fehérkő u. 1.)

Nyitvatartási idő:

  • Július 28., 29. (szerda, csütörtök) 08:00 – 20:00
  • Július 30., 31. (péntek, szombat) 06:00 – 20:00
  • Augusztus 1. (vasárnap) 06:00 – 15:00

A Hungaroringen és környékén nincs lehetőség átvenni a karszalagot. A helyszíni jegyvásárlók a vásárlással együtt kapják meg a Covid védettséget igazoló karszalagot.

A karszalag átvételéhez be kell mutatnod a védettségi igazolványod vagy a hivatalos EESZT applikációban a védettséged, valamint a személyi igazolványod vagy az útleveled. A 18 éven aluli jegytulajdonosoknak nem kell karszalag, de ők csak abban az esetben léphetnek be a Hungaroring területére, ha kíséri őket egy másik, 18 éven felüli magyar állampolgár vagy lakos, akinek van karszalagja. Azok a 14 és 18 év közötti jegytulajdonosok, akiknek van védettségi igazolványuk (vagy a védettséget igazoló applikációval bizonyítani tudják a védettségüket), felvehetik maguknak a karszalagjukat és beléphetnek a Hungaroring területére felnőtt kísérő nélkül is.

Péntektől vasárnapig a Hungaroringen belül a nézői terület több pontján felállított Covid-teszt állomásokon lehetőség lesz újabb tesztet végeztetni. A betegségen átesettek kizárólag a megfelelő, védettséget igazoló igazolvánnyal léphetnek be, pl. magyar állampolgároknak védettségi igazolvánnyal. Orvosi igazolást, vagy pozitív PCR teszt eredményt nem fogadnak el. További infok a Hungaroring weboldalán érhetők el.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.