Poroló rúdon kezdett edzeni Bence, a street workout bajnok

Vasárnap, 2022. március 27-én délelőtt 10 órakor Mogyoródra látogat a streetworkout bajnok Kiss Bence. Bemutatót tart a Mátyás király úti sport parkban, ami után a vállalkozó szelleműek bele is kóstolhatnak az edzésbe.

A saját testsúlyos edzés koronázatlan királya, a magyar streeetworkout bajnok Kiss Bence a Fighter Spirit Team Mogyoródi sportegyesület szervezésében vasárnap délelőtt Mogyoródra látogat, és 10 és 12 óra között a Mátyás király úti sport parkban tart bemutatót.

Bence 2015 nyarán kezdte el az edzést, akkoriban labdarúgással foglalkozott, és a fizikumát szerette volna erősíteni. Ekkor talált rá a saját testsúlyos edzésre, és egy lakótelepi poroló rúdon kezdte gyakorolni azt.  “Nagyon hamar megszerettem a sportágat és otthagytam a focit is miatta. Majd telt az idő és 2017-ben elkezdtem versenyezni is. Ahogyan az várható volt az első 2 versenyem kudarcba fulladt, éppen ezért rá kellett jönnöm, hogy tudatosabban kell az edzéseim alakítani. Ekkor volt az a pont, hogy elkezdtem különböző edzéssel kapcsolatos szakmai anyagokat olvasni könyvekből, kutatásokból, illetve ekkor kezdtem önfejlesztéssel is foglalkozni. A fő cél az volt, hogy az elméleti tudást áthelyezezzem gyakorlatba, őszintén ezek jelentették a legnagyobb kihívást.” – fogalmazott.

Ez a döntés, hogy középiskola mellett elkezde magát fejleszteni, rendkívül jónak bizonyult, hiszen a következő versenyen, ami egy országos verseny volt, első helyezést ért el. (2017 – Budapest Urban games). Majd 2018-ban a világbajnoki selejtezőn 3. helyezett lett. 2019-ben egy Nyíregyházán megrendezett országos versenyen szintén első helyet hozta el, majd 2019-ben sikerült megnyernie a Magyar Világbajnoki selejtezőt, ezzel pedig kvalifikálta magát a világbajnokságra Moszkvába, ahol 77 ország versenyzőével mérte össze a tudását. A VB előtt részt vett egy Szlovák nemzetközi versenyen, ahol 2. helyezést ért el.

“Ebben az időben már elmélyülten foglalkoztam az önfejlesztés különböző irányzataival, mint például az Érzelmi intelligencia, szemléletmód és produktivitás. Hatalmas szerepet töltöttek be ezek a témakörök az életemben, és így lehetőségem volt egy hatalmas mentális előnyre szert tennem a versenyzők között. Jelenleg pedig eljutottam addig, hogy mindezt a tudást átadjam másoknak is. Az új küldetésem már nem a versenyek, hanem az értékteremtés mások életében.” – tette hozzá.

Az edzéseiről több Youtube videó is készült, melyek már  külföldön is egyre népszerűbbek.

 

A bemutató ingyenes, utána pedig Bence edzést tart a vállalkozó szellemű jelentketőknek. Remélhetőleg minél többen kipróbálják, és minél többen térnek vissza később is a Mátyás király úti sportparkba edzeni.

Borítókép: Kiss Bence Facebook oldal

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük