Gratulálunk a csocsóbajnokság győzteseinek!

Gratulálunk a csocsóbajnokság győzteseinek!

2021. november 13-án került megrendezésre – immár 21. alkalommal – a Falka József Kántoratyáról elnevezett csocsó bajnokság a Mogyoródi Oratóriumban. A szervezők beszámolója következik.

Majd két év szünet után került sor erre a versenyre, mert a vírushelyzet ennek a közösségi eseménynek is megpecsételte a sorsát – de amint lehetőség nyílt rá, újra kezdtük! Így már a 10 órai nyitás előtt vidáman gyülekeztek a fiatalok az Oratórium előtt.

Gratulálunk a csocsóbajnokság győzteseinek!
A remek hangulat ezúttal sem maradt el, melynek kialakuláshoz az animátorok tánca adta meg az alaphangot – 2018 óta már ez is hagyomány. Az animátor lányok – ezúttal Horváth Kamilla, Rátesy Dorka és Kovács Lujza – egyre magasabb színvonalú produkcióval varázsolnak el bennünket! Az ünnepélyes megnyitót követően indultak is a küzdelmek. A hölgyeknél Horváth Kamilla olyan eredményt ért el, melyet nehéz lesz túlszárnyalni: különböző párokkal ugyan, de zsinórban ötödik alkalommal vihette el az első helyezettnek járó kupát! A legnépesebb mezőnyben, a felnőttek között nagyon színvonalas mérkőzések folytak, még egy vegyes páros is indult, megszerezve a harmadik helyet. A résztvevők ezúttal sem maradtak étlen-szomjan, számos szorgos és gondos kéz serénykedett, finom szendvicsekkel és meleg teával kínálták a versenyzőket. Mint mindig, a nap végén ezúttal is valamennyi résztvevő egy kis ajándékkal távozott Mogyoródról. A serlegeket és az érmeket Elvira nővér és Babicz László adták át. A győztesek névsora a következő:

Gratulálunk a csocsóbajnokság győzteseinek!

Gyermek:
1.) Bábosik Barbara és Rátesy Flóra (Mogyoród)
2.) Gajas Riki és Kolompár Ádám Dominik (Valkó)
3.) Szirom Luca és Szirom Bence (Mogyoród)

Hölgyek:
1.) Horváth Kamilla és Rátesy Dorka (Mogyoród)
2.) Fejérvári Dóri és Fejérvári Réka (Győr)
3.) Stanyó Rozi Lili és Balázs Barbara Lilla (Győr)

Junior / Felnőtt
1.) Nagy Roland és Pásztor László (Mogyoród)
2.) Haller Ákos és Haller Tamás (Mogyoród)
3.) Barcsik János és Kovács Lujza (Tura / Mogyoród)

Gratulálunk a csocsóbajnokság győzteseinek!

A rendezvényről számos fotó készült, melyeket a Mogyoródi “Kántor Atya” csocsó és pingpong bajnokság facebook oldalán tekinthetnek majd meg az érdeklődők. Köszönjük azoknak a szalézi munkatársaknak és animátoroknak a munkáját, akik a hosszú napon gondoskodtak rólunk, megteremtve a gondtalan játék feltételeit. Külön köszönetet mondunk a 29. sz Coop áruház vezetőjének, Pásztorné Marikának, aki ezúttal is a rendezvény támogatója volt és Horváthné Pásztor Piroskának, aki a hölgy nyertesek számára csodás virágkölteményeket ajándékozott. Gratulálunk a nyerteseknek – és mindenkit szeretettel várunk vissza Mogyoródra, a tavaszra tervezett XXI. Kántor Atya Asztalitenisz bajnokságra!

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.