Maszkosztás számokban

Maszkosztás számokban

Nem telhet úgy el hét, hogy a Mogyoród KSK sportolói az önkormányzattal karöltve ne osztogatnának a település legforgalmasabb pontjain szájmaszkokat.

Közel kétezer maszkot osztott szét az önkormányzat a Mogyoród KSK sportolóinak segítségével az elmúlt hetekben.

Maszkosztás számokban

“A mogyoródi állandó lakcímmel rendelkezők családtagonként egy szájmaszkot kaptak. Ezeket a jó minőségű, szép maszkokat helyi varrónők készítették” – fejtegette Trabalka Szilvia alpolgármester.

Maszkosztás számokban

“Ezen felül folyamatosan biztosítjuk a maszkellátást az intézményeknek, az óvodáknak, az iskolának, a Mogyoródi Nonprofit Kft-nek, illetve a hivatalnak a dolgozóink és az orvosok, védőnők részére.

Maszkosztás számokban

Az április végi akcióról itt találtok képeket:

A borítóképet Trabalka Szilvia készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

2 hozzászólás

  1. Nagyon jólesik ez a jól megszervezett gondoskodás. Nem csak az ingyenes maszk osztás, hanem a 6o éves kor felettiek segítéséről is szól ez az összefogás!. Jól szervezett ez a segítségnyújtás, nagy köszönet érte. Én személyesen most a Trabalka Szilvi, a Babják Gábor , a Paulovics Géza, a Rácz Marika és férje, a 3 Manó dolgozóinak, a Kurfis Marika és a Toma Ákosnak Dér Péternek és a patika dolgozóinak a segítségét szeretném megköszönni, akiktől ebben a vírusos, karanténos időben sok segítséget kaptam a mindennapjaimban.De a lelki segítséget is nagyon köszönöm a Miklós atyának, hiszen minden nap lehetőségünk van az általa celebrált szentmisén részt venni, az interneten , keresztül. Gondolom, hogy vannak vannak mások is , akik ilyen önzetlenül segítenek a rászoruló embereknek, mint a fentebb említettek, gondolom nekik is jár a köszönet !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük