Éljenek sokáig a szépkorúak!

Éljenek sokáig a szépkorúak!

Táncdalfesztiválok hangulatával köszöntötte a szépkorúakat Csonka András, aki olyan hangulatot teremtett, hogy mindenki dalra fakadt – még a polgármester is. A koncert után átadták a Juhász Jácint díjat Tormás Évának, aki rendkívül sokat tett és tesz a Művelődési házért.

Fantasztikus bulihangulatban köszöntötte Csonka András a szépkorú mogyoródiakat vasárnap délután. A színész-énekes főként a régi táncdalfesztiválok dalait hozta el – ezek azok a melódiák, amelyeket még ötven év múltán is szívesen énekelünk.

Éljenek sokáig a szépkorúak!

Előadta Szécsi Páltól legendás “Csak egy tánc volt” című dalát 1967-ből, majd 1981-ből is szólt hangosan szólt az ének – ez a szám dalra fakasztotta az egyébként is jókedvű asszonyokat, de még Paulovics Géza polgármestert is. Múltak a gyermekévek és szerettünk bolondulásig, végül pedig megállapítottuk, hogy nem csak a húszéveseké a világ.

Éljenek sokáig a szépkorúak!

A műsor után Marosán László átadta a Juhász Jácint díjat Tormás Évának. Éva híres a kreatív ötleteiről, mindig segítő aktív személyiség, és fantasztikus az az energia, amellyel a művelődési ház munkáját támogatja, és remélhetőleg meg jó sokáig fogja.

Az eseményről Isza Ferenc készített galériát.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük