Mától nyit a könyvtár: ezek a belépés feltételei

Mától nyit a könyvtár: ezek a belépés feltételei

Újra megnyitja kapuit május 17-e hétfőtől a Juhász Jácint Művelődési Ház és Könyvtár. A belépésnek feltételei lesznek, nem is akármilyenek.

Az országos nyitás részeként ismét fogadhatnak látogatókat a könyvtárak. A Nemzeti Művelődési Intézet kezdeményezésére a Juhász Jácint Művelődési Ház és Könyvtár is megnyitja a kapuit, mégpedig ma, a Nemzeti Közművelődési Nap keretében. A nyitásról szóló kormányrendelet azonban szigorú szabályok betartásával engedi csak be a látogatókat.

Az intézménybe azonban csak azok léphetnek be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a gyerekek pedig kísérő nélkül nem mehetnek a könyvtárba. Jelenleg az ideiglenes művelődési ház oltópontként is működik, így az ott tartott szakkörök és tanfolyamok még nem indulnak újra.

A termekben kötelező a maszk használata, a kézfertőtlenítés, és a másfél méteres védőtávolság betartása. A személyes könyvtárhasználathoz kérik, hogy mindenki jelentkezzen be Marosán Lászlónál a 06-30-676-4169-es számon, mivel egyszerre csak két látogató lehet a könyvtárban. A sikeres “Könyvet házhoz” szolgáltatás továbbra is elérhető lesz.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.