Színezzük ki együtt az iskolát!

Színezzük ki együtt az iskolát!

Szavazzunk minél többen, hogy a Mogyoródi Szent László Általános Iskola nyerje meg a Let’s Colour Hungary pályázatát, és megkapja az iskola belső terének kifestéséhez szükséges festékanyagot.

Az alsósok folyosóját és az ebédlő előtti falfelületet szeretné megújítani a Mogyoródo Szent László Általános Iskola a Let’s Colour Hungary pályázat segítségével. Ezek azok a helyek, ahol az iskola mind a 360 tanulója megfordul, épp emiatt lenne fontos, hogy megújuljon. A falfelületek a nagy részén lambéria van, így az összes falterület nem éri el a pályázatban feltüntetett felső nm korlátot, így a mennyezetek festésére is sor kerülhetne.

Ehhez azonban minél több szavazatot kell begyűjteniük ezen az oldalon.

Az első három pályázat kerül a döntőbe, és közülük választja ki a szakmai zsűri a nyertest. Az értékelés során a zsűri nem veszi figyelembe a szavazás során elért helyezéseket, a döntőbe jutott pályázatok tehát már ismét egyenlő eséllyel indulnak a nyereményért. A nyertesek megkapják a festéshez szükséges mennyiségű falfestéket és mélyalapozót, ráadásul grafikai terv is készül a festendő felületről.

Ez a Szent László Általános Iskola bemutatkozó kisfilme, érdemes rájuk szavazni!

 

Ossza meg másokkal is a cikket!

1 hozzászólás

  1. Szavazatommal támogatom a kezdeményezést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.