Íme a Borvirág utca felújításának ütemterve

Friss információkat kaptunk a Borvirág utca felújításáról: többek között a munkálatok ütemtervét, a lakosság felé irányuló kérdéseket, és az is kiderült, hogy fogják az építkezés alatt elszállítani a szemetet.

Gőzerővel halad az útfelújítás a Borvirág utcában. A kivitelező kitáblázta és lekordonozta a munkaterületet, valamint szóban tájékoztatta az adott szakaszon érintett lakókat a munkálatokról. Szerdán szórólapot is kap minden érintett lakó.
A Borvirág utcában a Szánkó utca és a Nagyhomoki utca közötti 430m-es szakaszon augusztus 1-jétől, várhatóan augusztus 21-ig  zajlanak az útépítési  munkálatok, melyek szakaszos ütemezéssel kerülnek kivitelezésre.
Teljes útzár csak az aszfaltozás idejére várható, amely a kivitelezés utolsó fázisa, és nagyjából 1-2 napig tart. A kivitelező eljuttatta hozzánk a pontos ütemtervet is.
A munkálatokat a lakók utcán parkoló autója akadályozza, ha reggel 7 óráig nem hagyják el az ingatlant az autóval, és csak később szeretnének kimenni. Ezért az Önkormányzat kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy ezen időtartam alatt gépjárműveiket a Borvirág utca érintett szakaszán kívül tárolják. A kukákat pedig a szemétszállítás napján a lezárt szakaszon kívülre szíveskedjenek kitenni, segítenek a kivitelezők a kukák összegyűjtésében.
Kérjük a lakosság türelmét és megértő közreműködését!
Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük