Közmeghallgatás: ha van kérdése, most felteheti!

Közmeghallgatás: ha van kérdése, most felteheti!

Közmeghallgatást tart Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete 2021. december 3-án, pénteken 17.00 órakor a Grosics Gyula Sportcsarnok Étkezőjében. (2146 Mogyoród, Gödöllői út 17.)

A napirendi pontok a következők lesznek:

1.) Tájékoztatás az elmúlt időszak beruházásairól és pályázatairól tájékoztatás
2.) Tájékoztatás az önkormányzati vagyon helyzetéről, a beszedett adó összegéről, az önkormányzatnak társulásban, gazdasági társaságokban, szövetkezetekben való részvételéről
3.) Közérdekű kérdések, bejelentések és javaslatok

A polgármester december 31-ig az ebben az évben ki nem vett szabadságait tölti, így közmeghallgatást Trabalka Szilvia alpolgármester asszony fogja vezetni, a kérdésekre is ő válaszol.

A közmeghallgatást élő adásban ezen az oldalon követheti.

Ossza meg másokkal is a cikket!

1 hozzászólás

  1. Jónapot kívánok!
    Kérdésem az, hogy milyen fejlesztési koncepcióba fér bele a Szentjakab körüli területek beépítése oly módon, hogy 35-45 nm-es lakásokból alló sorházakat engedélyeztek (Sissy villapark mellett), vagy egy leginkabb katonai barakk táborra hasonlító, 50-75 nm-es házakból álló lakóparknak adtak zöld utat(Szentjakab lakópark). A legújabb a Diófa utcában szintén 30-40 nm-es lakásokból álló sorház lesz. Ezek a beépítések súlyos károkat okoznak az ott élő ingatlantulajdonosoknak, akik betartották a falusi jelleg által meghatározott beépítési előírásokat. Tájidegenek, egy nagyváros kertvárosi részén még talán elfogadhatóak lennének, de itt Mogyoródon elfogadhatatlanok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük