Közmeghallgatást tartott Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Közmeghallgatást tartott Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. október 16-án a Grosics Gyula Sportcsarnok étkezőjében. Az eseményt az Önkormányzat Facebook oldala élőben közvetítette.

Paulovics Géza polgármester minden, a lakosságot érintő kérdéskörben részletes információkkal szolgált. Tájékoztatást adott az elmúlt időszak pályázatairól és beruházásairól, az önkormányzati vagyon helyzetéről, a beszedett adó összegéről, valamint az önkormányzatnak társulásban, gazdasági társaságokban, szövetkezetekben való részvételéről.

Zachár Zsolt, a Mogyoród Turisztikai Kft ügyvezetője beszédében kiemelte, hogy a sikeres VEKOP pályázatnak köszönhetően Mogyoródon nagyszabású turisztikai fejlesztés kezdődött meg. Megépül a Szent László Emlékhely és Látogatóközpont, amely méltó emléket állít Szent László királynak és a győztes mogyoródi csatának. Napelempark is létesül a Természetes Energia Állomás elnevezésű innovatív pihenőhelyen. A Kilátónál már augusztusban megkezdődtek a felújítási munkák, szeptembertől további két turisztikai helyszínen folytatódott a beruházás.

Az eseményen bemutatkozott Juhász László, a Mogyoród Nonprofit Kft. idén tavasszal kinevezett ügyvezetője, aki megosztotta az egybegyűltekkel a hosszú hónapok megfeszített munkájának eredményeit.

A közmeghallgatáson megjelent mogyoródi lakosok az utcák, utak és járdák állapota, azok felújítása felől érdeklődtek a képviselőktől.

A teljes anyagot itt lehet megnézni:


Fotók: mogyorodma

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük