Négygyermekes anyuka lett az év köztisztviselője

Négygyermekes anyuka lett az év köztisztviselője

Bene Lovászi Gabriellát választotta Mogyoród Nagyközség Önkormányzata az Év Köztisztviselőjének. A négygyermekes anyuka elképesztő energiával és elhivatottsággal végzi munkáját a hivatal műszaki osztályán, s nemrégiben még egy vezetői ajánlatot is visszautasított, csakhogy Mogyoródon maradhasson.

A veszélyhelyzet utáni első testületi ülés zárt megbeszélésén döntött a mogyoródi képviselőtestületi arról, hogy a műszaki irodán dolgozó Bene Lovászi Gabriellának adják a Év Köztisztviselője díjat.

Négygyermekes anyuka lett az év köztisztviselője

“Gabriella elképsztő energiával és elhivatottsággal végzi a munkáját. Nagyon fontos neki a mogyoródi közösség, emiatt még egy másik állásajánlatot is visszautasított nemrég. Ezt mi nagyon nagyra értékeljük. Gabi négy gyermeket nevel, kitűnő logisztikája igazán irigylésre méltó. ” – fogalmazott a díj átadásakor dr. Fila László jegyző.

A díj mellé személyes ajándékról is gondoskodott a Hivatal: Gabi egyszer ollóval vágta fel a gyermekeinek a pizzát, így most kapott egy erre a célra megfelelő eszközt: egy profi pizzavágó ollót.

Négygyermekes anyuka lett az év köztisztviselője

“Nagyon örülök ennek a díjnak, köszönöm szépen az elismerést. Bár dunakeszi születésű vagyok, és Fóton lakom, mégis szeretem és otthonomnak érzem Mogyoródot. A munkámat igyekszem úgy végezni, hogy arra is gondolok: milyen érzés lehet ügyfélként benne lenni a folyamatban.” – köszönte meg a díjat Gabriella.

A díjátadásról Isza Ferenc készített galériát.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük