Pályázati kiírás

Pályázati kiírás

Négymillió forintra pályázhatnak az önkormányzatnál a mogyoródi közösség érdekében tevékenykedő civil szervezetek.

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata megbízásából a Községünkért Mogyoródért Alapítvány pályázatot hirdet a helyi hatókörű civil szervezetek számára a közösségteremtő, illetve a közösség érdekében végzett tevékenységükhöz kapcsolódó költségek fedezésére.

Pályázatot nyújthat be az a Magyarországon nyilvántartásba vett civil szervezet, amely Mogyoródon székhellyel vagy telephellyel rendelkezik, de legalább ezen időszakban bizonyíthatóan településünkön tevékenykedik.

Egy pályázó egyidejűleg több célra is igényelhet támogatást, de a kérelmeket külön-külön pályázati adatlapon kell benyújtani. Több pályázó is benyújthat közös pályázatot közös programra, ilyen esetben egyértelműen meg kell jelölni a végrehajtásért és elszámolásért felelőst.

A rendelkezésre álló forrás 4 000 000 Ft a Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 2/2020. (II.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2020. évi költségvetéséről
alapján.

A pályázatot érvényesen benyújtani a Pályázati adatlap és mellékleteinek kitöltésével lehet, amelyek innen tölthetők le.

Borítóképünket a Rawpixel készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük