A járványban is jól focizott a Mogyoród KSK

Szépen teljesített a Mogyoród KSK focicsapata az őszi idényben. 33 mérkőzésből 17 alkalommal győztek, 3 döntetlent játszottak, és 13-szor szenvedtek vereséget.

Gratulálhatunk a Mogyoród KSK focistáinak: a járványhelyzet ellenére szép eredménnyel zárták az őszi idényt, és még szebbre tervezik a februárban kezdődő tavaszit.

“Csapataink mindösszesen 33 mérkőzésen tudtak pályára lépni a kialakult járvány helyzetben, ebből 17-szer győztesen hagyták el a pályát, háromszor játszottak döntetlent , és 13-szor szenvedtek vereséget. Összesen 125 gólt szereztek, és 102-őt kaptak, ez a teljesítmény 54 pont megszerzését eredményezte. Ezek mellé becsúszott 19 sárga ,és 6 piros lap is.” – vonta le a mérleget a Mogyoród KSK Facebook posztjában. – “Kiemelendő az U13-as csapat teljesítménye, akik mind a négy meccsüket behúzták, 41 gólt lőttek, és mindössze 4-et kaptak!”

Az őszi gólkirályok:

  • U13: Juhász Attila 16 gól.
  • U15: Padla Dominik 18 gól.
  • U17: Padla Dominik 8 gól.
  • Felnőtt: Holló Balázs 9 gól.

Gratulálunk nekik!

“A csapatok egész télen tudtak edzeni, és szerencsére a koronavírus is megkímélt minket: csak egy-egy beteg volt köztünk, és szinte végig tudtunk találkozni. A futsal téli bajnokságon nem indultunk, de a februári idénykezdetre nagyon készülünk” – árulta el a Mogyoród Mának Farkas Tamás.

Mi pedig csak annyit teszünk hozzá: Tavasszal is Hajrá Mgyoród KSK!!!

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük