Bajnok az U15-ös és az U17-es mogyoródi csapat!

Bajnok az U15-ös és az U17-es mogyoródi csapat!

Két korosztályban is futsal bajnokságot nyertek a csapataink. A Holló Balázs és Kontra Krisztián által irányított Mogyoród KSK-FÓT U17-es gárdánk 100%-os teljesítménnyel, (7 meccs-7 győzelem) 8 pontos előnnyel a második helyezett előtt, viszonylag simán nyerte a bajnokságot. Az U15-ös csapatunknak, melyet Véglás Richárd és Benkó Norbert irányít, izagalmasabbra sikeredett a bajnoki cím megnyerése.

A fiúknak fel volt adva a lecke, hiszen az utolsó fordulóban dőlt el, hogy ki lesz a bajnok. A Mogyoród KSK-s srácoknak nem volt elég a győzelem, mert azzal még csak azonos pontjuk lett volna, mint az Ikarus BSE csapatának, így a gólkülönbség döntött az I-II. helyezést illetően.
A mieinknek az autolsó fordulóban legalább 17 góllal kellett nyerniük ahhoz, hogy bajnokok legyenek.
Nagy volt a várakozás és az izgaolom, mind a pályán, mind pedig a lelátón… A srácok megcsinálták a lehetetlennek tűnő küldetést és az utolsó meccsüket fantasztikus és alázatos játékkal 20-0-ra megnyerték:)
Gratulálunk a gyerekeknek és a felkészítő edzőiknek!
Az elmúlt évek tapasztalatai és eredményei alapján azt gondolom, hogy érdemes volt kiállni és dolgozni azért, hogy a közel 100 éve alapított mogyoródi egyesületünk, a Mogyoród KSK megmaradjon…
Köszönet mindazoknak, akik támogatják és segítik a munkánkat!
Hajrá Mogyoród, hajrá KSK

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.