Ez a kézilabdás győzelem sokat ér, de nagyon fáj

Sokat érő győzelemmel érkezett haza február elején Tápiószentmártonról a női kézilabda csapat. A győzelmet azonban beárnyékolja a kitűnő kapus, Tanács Réka sérülése.

A február 8-ikai tápiószentmártoni összecsapás a bajnoki versenyfutás szempontjából nagyon fontos találkozó volt. A mogyoródi kézilabdás lányok a velük azonos pontszámmal álló, 3. helyet elfoglaló Aranyszarvas SE csapatához látogattak. Ahogyan az várható volt, végig kiélezett, kemény csata folyt a pályán, ahol a felek váltakozva vezettek a mérkőzésen.

A mérkőzés döntő szakaszában azonban a mogyoródi csapat védekezése ismét összeállt, melynek köszönhetően 29:25- re verték a vendéglátóikat. Nagyon fontos 2 pontot hoztak haza, ami a felsőház rájátszás szempontjából még sokat érhet! Sajnos a győzelmet beárnyékolja a kapus, Tanács Réka sérülése, aki a mérkőzés második félidejében rosszul esett egy védekezés után, és súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett. Egyelőre csak bicegve jár, de mindenki nagyon reménykedik a mielőbbi felgyógyulásában. Réka a csapat alapembere, nélküle nem tartanának itt a tabellán.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk mi is neki!

Borítókép: Magyar Kézilabda Szövetség

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük