Keresd a virágot!

Érdemes hétfőn nyitott szemmel járni az ország, és persze Mogyoród utcáit is. Június 28-án van ugyanis a “Virággal egy mosolyért” nap, amikor a virágos szakemberek szépen megkötött csokrokat helyeznek el az utcákon, hogy örömére legyen annak, aki megtalálja.

Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását, és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal, és egy mosollyal. A virágokkal foglalkozó szakemberek úgy döntöttek: tesznek ellene, hogy ez ne így legyen! Rendhagyó kezdeményezést indítottak: június 28-án, hétfőn szerte az utcákon ingyenes ajándék-csokrokat helyeznek el, amelyek azé lesznek, aki megtalálja őket. Ezzel azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a mosoly és a virág mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Mogyoródon a Virágosház rejt majd el az utcákon meglepetés-csokrokat, érdemes lesz tehát nyitott szemmel járni! Az esemény linkje itt található.

Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágokba botolhatunk. A virágokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzlet, kertészeti áruda vagy faiskola munkatársai állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető ez az önzetlen gesztus.
A megtalált virágok ingyen elvihetők, sőt, akár tovább is ajándékozhatóak, és a készítők örömmel veszik, ha az új tulajdonosok visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virággal mosolyt szerző számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel, és lelkesedéssel, készítette, hogy egy idegen embernek boldog perceket szerezzen. Ha szeretnétek, a közösségi oldalakon is megoszthatjátok örömöröket a #virággalegymosolyért hashtag kíséretében.

(Borítókép: Pixabay)

 

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük