Rajzold le Mogyoródot!

Rajzold le Mogyoródot!

Gyermeknapi rajzpályázatot hirdet a Mogyoródi Ifjúsági Testület: a virágba borult főtérről várnak alkotásokat óvodástól a gimnazista korosztályig. Az első három helyezett pénzjutalmat kap, és műveiket megjelentetjük a Mogyoród Ma-ban!

Ugye milyen gyönyörű a főtér ebben a tavaszi virágáradatban? Még egy festőt is megihletett, aki vászonra vetette a virágzó fákat. A Mogyoródi Ifjúsági Testület most arra kíváncsi, hogy látják a helyi fiatalok a településünket.

Rajzold le Mogyoródot!
Egy festőt is megihletett a csodaszép főtér
Fotó: Trabalka Szilvia

Rajzpályázatot hirdetünk, a téma a mogyoródi főtér: erről várjuk a rajzolt, festett, színezett alkotások fotóit egészen május 24. éjfélig az ifjusagitestulet@gmail.com email címre. Két korcsoportban lehet nevezni: óvodásoktól alsó tagozatig, illetve felső tagozattól gimnáziumig. Kérjük, hogy a nevezők írják meg az emailben a nevüket, azt, hogy hány évesek, illetve, hogy melyik oviba/iskolába járnak – fejtegette Babják Gábor képviselő. – Korosztályonként három díjazott lesz, akik oklevelet, továbbá ajándék utalványt nyerhetnek a mogyoródi alsó tékába (kisboltba – a szerk).

A díjazás a következőképp alakul:

  • 1. hely 7.000Ft
  • 2. hely 5.000Ft
  • 3. hely 3.000Ft

Nagy szeretettel várjuk az alkotásokat!

A borítóképet Isza Ferenc készítette

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük