Vigyázz, kész, megjelentünk!

Vigyázz, kész, megjelentünk!

Frissen, ropogósan megérkezett a nyomdából a megújult Mogyoród Ma első példánya! Sajnos a járvány miatt nem tudjuk házhoz vinni, ahogy megszoktátok, ám gondoskodunk róla, hogy a lap eljusson hozzátok!

Íme megérkezett a megújult Mogyoród Ma, az elmúlt időszak legfontosabb töténeteivel, eseményeivel! Stábunk igyekezett ott lenni mindenhol, ahol a fontos dolgok történtek: együtt mulattunk Veréb Tamás fantasztikus nőnapi koncertjén, és láttuk, ahogy Miklós atya megáldja Mogyoródot, sőt: rajtunk keresztül húsvétra is üzent a hívőknek.

Tudósítunk a legfontosabb önkormányzati eseményekről: arról, hogy mi történt a februári és a márciusi testületi ülésen, illetve hogy hogyan alakult meg, mit csinál, és kik a tagjai a Mogyoródi Ifjúsági Testületnek. 

Szeretnénk, ha a lapunk nem csak a mogyoródiaknak, de a mogyoródiakról is szólna: bemutatjuk az év első újszülöttjét, és a falu egyik büszkeségét: dr. Farkas Alexandra tudományos újságírót, aki idén elnyerte a Leginspirálóbb Fiatal Tehetség díját. S persze ki mással készülhetett volna a címlapinterjúnk, mint az eddigi főszerkesztővel, Windhager Károllyal?

A mogyoródi mindennapok szintén fontos témánk: megmutatjuk, mi történik Mogyoródon most, a koronavírus járvány idején, hogyan támogatják egymást az emberek, és persze minden elérhetőséget megtalál újságunkban az, aki segítségre szorul. A veszélyhelyzetben sem feledkeztünk meg a településünket érintő más fontos kérdésekről, például a külterületen lerakott illegális szemétről, az égetési tilalomról, vagy a nemsokára kezdődő allergiaszezonról.

Ha minden a megszokott kerékvágásban menne, akkor a lap utolsó oldalain tudósítások lennének a fontos sporteseményekről, ezek híján viszont inkább arra kerestük a választ, hogy hogyan is edzenek a sportolók a karanténban.

Az újságot – kivételesen – elhelyeztük a legfontosabb helyi üzletekben, onnan lehet ingyenesen elhozni őket. Keressétek a következő helyeken:

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük