Nálunk még nincs koronavírusos beteg!

Nálunk még nincs koronavírusos beteg!

Szerencsére Mogyoródon ma, március 21-én még nincsen regisztrált koronavírusos beteg, azonban a közeli Veresegyházán már megjelent a kór.

Paulovics Géza polgármester március 21-én reggel elmondta, hogy minden híresztelés ellenére egyelőre nincsen koronavírusos beteg Mogyoródon. Hozzátette, hogy sem koronavírusos megbetegedésről, sem hatósági karantén elrendeléséről nem tud, azonban önkéntes karanténban lévők vannak a nagyközségben, akik maguk vállalták, hogy nem érintkeznek senkivel két héten át.

A járvány csak most kezdődik, hiszen Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint mára már a vírus mindenütt jelen van az országban.

A betegség a közeli Veresegyházán már megjelent. Ugyan hivatalos fertőzött még nincsen Mogyoródon, ez sajnos nem jelenti azt, hogy a koronavírus nincs jelen. Bárki fertőzött lehet, csak még nem tud róla, mert a betegség lappangási ideje két hét.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy MINDENKI MARADJON OTTHON, akkor is, ha teljesen egészségesnek érzi magát. A járvány lelassításának és egészségünk megóvásának most ez az egyetlen hatékony módja.

Borítóképünk illusztráció a Pixabay-ről.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük