Rendhagyó körmenet

Rendhagyó körmenet

Rendhagyó húsvéti körmenetet tart szombaton este, a liturgia után Miklós atya. 18:30-kor körbeviszi az Oltáriszentséget Mogyoródon, és megáldja a híveket. Fogadjuk az udvaron állva, gyertyával az áldást!

“Szeretettel értesítjük Mogyoród lakosságát, hogy mivel a kijárási korlátozások miatt nem tudnak részt venni a feltámadási szertartásokon és szentmisén, csak online, ezért a nagyszombati liturgia után (kb. 18.30 órától) a településen körbe visszük az Oltáriszentséget, és szentségi áldásban részesítjük a híveket. Aki teheti, álljon ki az udvarába, gyújtson gyertyát, vagy mécsest és úgy várja a hozzá érkező Feltámadott Krisztust. – adta hírül Miklós atya a Mogyoródi Szent Mihály Főangyal Plébánia Facebook oldalán. 

A plébános a Szent Mihály Főangyal templomtól indul, és a következő utcákat érinti: Templom utca, Somlói utca, Dózsa György út a főtér-ig, Kis Ernő utca, Dózsa György út a kis híd felé, Bajcsy Zsilinszky utca, Sarló utca, Árpád Vezér utca, Erzsébet Királyné utca, Mátyás Király utca, Fóti út a Coop ABC ig, Béke utca, Mérleg utca, Fóti út új Egészségháztól, Gödöllői utca új falusi Coop, Ady Endre utca, Veresegyházi utca, József Attila utca, Bocskai utca, Orgona utca, Alkotmány utca, Gödöllői út a HÉV ig, HÉV állomás, Benczúr Gyula utca, Munkácsy utca, Vasút utca, Szadai út, és ezután visszatér a Templomhoz. 

“Amennyiben az útvonal nem érinti valakinek az utcáját, és a legközelebbi útkereszteződésig ki szeretne jönni, mindenképpen tartsa meg az egészségügyi előírásokat, vegyen maszkot és minimum 2m távolságra álljon meg másoktól. Nagyon kérünk mindenkit, hogy ez az esemény ne legyen alkalom a kijárási korlátozások megszegésére!” – kérte az atya.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük