Koronavírus: így segítünk egymásnak!

Koronavírus: így segítünk egymásnak!

Igazán büszkék lehetünk magunkra, hiszen az elmúlt hetekben számtalan alkalommal bebizonyítottuk, hogy össze tudunk fogni a bajban, és szükség esetén segítünk embertársainknak.

Az elmúlt hetekben nagylelkű felajánlások érkeztek a mogyoródiaknak cégektől és magánszemélyektől egyaránt.

1000 pár gumikesztyű az Önkormányzatnak

Az Önkormányzat kereken 1000 pár gumikesztyűt kapott Sebestyén Sándortól és feleségétől, Magduskától.

Koronavírus: így segítünk egymásnak!
Egy nagy doboznyi gumikesztyű

Motorosok notebookot ajándékoztak

Az AMM Nation Europe, vagyis az adventista motorkerékpáros klub Sárosi Réka által felajánlott notebookot adományozott egy négygyermekes családnak, hogy ezzel segítse az online tanulást. Az adományt Paulovics Géza polgármester és dr. Fila László jegyző vette át, majd ők juttatták el a kiválasztott családhoz.

Koronavírus: így segítünk egymásnak!
Jó helyre került a notebook

Maszkot rendelt a polgármester a lakosoknak

Paulovics Géza polgármester 5000 darab szájmaszkot rendelt a lakosság részére március 21-én, hogy ezzel segítse a vírus elleni védekezést.

Koronavírus: így segítünk egymásnak!
Önkormányzati tartalékból védőmaszkok

Ingyen zöldség az időseknek

A Tündér Kert Zöldséges tulajdonosa, Toma Ákos ingyen visz házhoz zöldséget és gyümölcsöt azoknak a rászoruló idős embereknek, akik vállalják, hogy otthon maradnak. Nemcsak a kiszállítás ingyenes, hanem maga az áru is!

Az első kiszállításban Paulovics Géza polgármester és Babják Gábor képviselő is segédkezett március 22-én.

Koronavírus: így segítünk egymásnak!
A polgármester vitte házhoz az első adag zöldséget

Rendelni 8-12 óra között lehet a következő telefonszámon: + 36 70 623 6756. A kiszállítás előre egyeztetett időpontban történik. Toma Ákos kérése, hogy mindenki vigye hírét az akciónak, mert nem minden idős használ internetet. A boltból a többi mogyoródi lakos is tud házhoz szállítást kérni.

Textilmaszkok egészségünk védelmére

Székely Attila és családja 100 textilmaszkot ajánlott fel az Önkormányzatnak, melyet a családfő március 22-én adott át Paulovics Géza polgármesternek.

Koronavírus: így segítünk egymásnak!
Megérkeztek a textilmaszkok is!

Segítség az időseknek, rászorulóknak, várandósoknak

Bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban és postai ügyintézésben segít Semler Csaba az időseknek, rászorulóknak, várandós anyukáknak munkaidő után vagy hétvégén. Mind az e-mail címét (semler.csaba@gmail.com), mind a telefonszámát (+36 70 635-0809) nyilvánossá tette a Facebookon.

Maszkok és kézfertőtlenítő a védekezéshez

Muhoray Emőke 15 mosható maszkot és 200 ml kézfertőtlenítőt ajánlott fel. A csomagot Paulovics Géza polgármester úr vette át tőle.

Koronavírus: így segítünk egymásnak!
Segítünk, ahol tudunk

A borítóképet a Mogyoródi Önkormányzat készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

2 hozzászólás

  1. A lap egyszerűen szuper! És a lehető legjobb időpontban született meg! A mogyoródi emberek tájékoztatása mindig fontos, de a jelenlegi helyzetben nélkülözhetetlen! A helyi segítség , amit az idősek igénybe vehetnek, pedig szinte nélkülözhetetlen! A misék közvetítése is nagyon jó gondolat. Gratulálok a lap létrehozóinak, működtetöinek!

    1. Kedves Gabriella, köszönjük szépen 🙂 A további ötletekkel, meg témákkal, amikről szívesen olvasnának, nyugodtak keressenek minket az elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük