Így érintik a lezárások Mogyoródot

A járványügyi intézkedések miatt szünetel a személyes ügyfélfogadás a Mogyoród Polgármesteri Hivatal összes irodájában. Az ügyeket telefonon és elektronikusan is lehet intézni, munkaidőben. 

Szigorító intézkedéseket vezetett be csütörtökön a kormány: március 8-tól húsvétig bezárnak az iskolák és az óvodák, és a következő két hétre a nem létfontosságú üzletek. A bejelentésről részletesen itt írtunk. A bejelentés után több pontosítás is történt: többek között az, hogy a bölcsődék nem zárnak be, a kaszinók viszont igen. Nyitva lehetnek az állatorvosok, az autószerelők és kizárólag hétfőn, a nőnap alkalmára a virágboltok.

Az állami bejelentés előtt egy nappal Paulovics Géza polgármester bezárta a Pillangós és Gesztenyés óvodát, az Ober János Sportcentrumot és a Grosics Gyula Sportcsarnok és Tornatermet. Erről részletesen itt számoltunk be.

Mogyoród Nagyközség Polgármesteri Hivatala az állami rendelkezésekkel összhangban szünetelteti a személyes ügyfélfogadást a jövő hét hétfőtől, tehát március 8-ától. Az ügyeket munkaidőben telefonon és elektronikusan lehet intézni a következő elérhetőségeken:

Adóügyek: telefon: 06-30-663- 9804, E-mail: karacsony.marta@mogyorod.hu, kublik.eva@mogyorod.hu
Műszaki ügyek: 06-30-230-7648, Email: mogyorod@mogyorod.hu,
Halaszthatatlan ügyek (temetés, anyakönyvezés, házasság): 06-30-663-9803, E-mail: tadics.attila@mogyorod.hu

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük