Otthon maradnak a mogyoródi sportolók

Otthon maradnak a mogyoródi sportolók

A legbiztonságosabb most otthon: így vélekednek a mogyoródi sportvezetők, és az önkormányzat is. Így hiába lehetnének a kormány április 30-ikai rendelete szerint már mostantól edzések, sportolóink egyelőre otthon maradnak.

A kijárási korlátozások enyhítésével szinte egy időben jelentették be, hogy május 4-től megtarthatók az egyesületi edzések, és nézők nélkül, zárt ajtók mögött a sportrendezvények. Budapesten és Pest megyében is, ahol pedig érvényben maradtak a korábbi szabályok.

A Mogyoród KSK az újraindulás hírének hallatára egyeztetett az önkormányzattal, az edzőkkel, valamint Gödöllővel, Csömörrel, Fóttal, és a budapesti egyesülettel. Mindenki egy véleményen volt: egyelőre a legjobb, ha a mogyoródi sportolók továbbra is otthon edzenek.

55_2020.v.4.-sportrendezvenyek-edzesek

Hogy legfiatalabb kézilabda edzőnk, Rebeka szavaival éljünk:

„Jelenleg egy olyan intézkedést ismerünk, ami a legbiztonságosabb és az az, hogy “maradj otthon”.

Otthon maradnak a mogyoródi sportolók
Az U14 focicsapat online edzése
Fotó: Mogyoród KSK

Ennek értelmében Mogyoródon a sportlétesítmények a jövő héten továbbra is teljesen zárva tartanak, és a Mogyoród KSK-ban is szünetelnek az edzések. A jövő héten újra értékelik a helyzetet, és újabb döntést hoznak. Addig is maradnak az online edzések, amelyben már minden szakosztálynak nagy rutinja van.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük