Így költöznek az orvosok a hétfőn nyíló Egészségházba

Így költöznek az orvosok a hétfőn nyíló Egészségházba

Nagy volt a sürgés-forgás pénteken az új Egészségház környékén: most költöztek át az orvosok, és rendezkedtek be, hogy a hétfői nyitáskor már minden rendben legyen.

A koronavírus sem állíthatta meg, hogy a mogyoródiak végre birtokba vehessék az új Egészségházat. A 345 millió forintba kerülő rendelőről korábban itt írtunk. Az eredeti tervekhez képest csúszott a nyitás napja, hiszen az országos veszélyhelyzet miatt csak lassabban érkeztek meg az engedélyek. De végre eljött a nap, hogy az orvosok beköltözhessenek, és hétfőn pedig megnyitja a kapuit a lakosok előtt is.

A költözés közben váratlan meglepetésként egy adomány is érkezett: Sztrunga Norbert és Katona Veronika a Domus Propria Kft. nevében 500 darab FFP2-es maszkot ajándékozott a rendelőnek.

Így költöznek az orvosok a hétfőn nyíló Egészségházba
Fotó: Isza Ferenc

A rendelés már május 11-én elkezdődik, a hivatalos megnyitó május 17-én, vasárnap lesz. Addig is pedig itt vannak Isza Ferenc képei a költözésről.

Ossza meg másokkal is a cikket!

1 hozzászólás

  1. Tisztelt szerkesztő!
    Honnan vették a bekerülési összeg számadatát??? Sajnos a rendelő messze nem 345 millió forintba került, szerintem jóval többe. Sajnos rengeteg hitelből és hatalmas csúszással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük