Szájmaszk érkezett a patikába

Szájmaszk érkezett a patikába

Nagyobb tétel orvosi szájmaszk érkezett a Kígyó Patikába, egy névtelen adományozó pedig mosható maszkokat adományozott a rászorulóknak.

Jó hírünk van a szájmaszkot keresők számára: ha most látogatnak a Kígyó Patikába, akkor egészen biztosan hozzá tudnak jutni néhányhoz.

“Nagyobb mennyiségű orvosi szájmaszk érkezett a patikába, 349,- forintos darabáron tudjuk adni. Szerencsére van elég, így nem kell korlátoznom a kiadható mennyiséget.” – árulta el Dér Péter.

Szájmaszk érkezett a patikába
Újabb szállítmány szájmaszk érkezett
Fotó: Isza Ferenc

A patikába azonnan máshonnan is érkezett “szállítmány.” Egy nagylelkű mogyoródi asszony több tucat mosható szájmaszkot varrt, és Pétert kérte meg, hogy juttassa el a rászorulóknak. Megkerestük őt, hogy a többi felajánlóhoz hasonlóan az ő adományáról is beszámoljunk, de azt kérte: hadd őrizze meg a névtelenségét, mert neki így jobban esik segíteni. Fog még ő is a mogyoródiaknak varrni, és örülne, ha más ügyeskezű asszony is követné a példáját.

Ezért megkérdeztük Pétert, hogy miként fogja eljuttatni, és kérdésünkre elmondta, hogy felveszi a kapcsolatot az Önkormányzattal és a védőnőkkel, hogy a legjobb helyre tudja eljuttatni azokat.

Borítóképünket a Rawpixel készítette.

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük