Nyári táborok Mogyoródon

Nyári táborok Mogyoródon

Nyakunkon a nyári szünet, holnap lesz az utolsó tanítási nap! Összeszedtük, milyen nyári táborokba lehet menni Mogyoródon.

Oratórium

Nyári táborok Mogyoródon

Azt, hogy mi az az oratórium, senkinek nem kell magyarázni Mogyoródon. A Don Bosco nővérek közel harminc éve törődnek gyermekeinkkel, vesznek részt a mindennapjainkban.
1992 óta minden nyáron napközis tábort tartanak, énekszóval, játékokkal, közösség és csapatépítéssel. Az oratóriumban a legtöbb mogyoródi felnőtt részt vett fiatalként, és nem is kérdés számukra, hogy amikor eljön az ideje, küldik-e a majd a gyermekeiket. Az első blokk június 16-29-ig, a második július 5-16-ig tart. A helyek már május végére beteltek. A tavalyi oratóriumról szóló beszámolónkat itt olvashatjátok.

Katonai tábor

Nyári táborok Mogyoródon

Másfél évtizede a világ minden tájáról érkeznek a gyerekek a mogyoródi military táborba, ahol a katonai élet mindennapjait ismerhetik meg. A gyermekek tábori sátrakban alszanak, napközben gyakorlatoznak, megismerkednek a katonai élet mindennapjaival, és persze a fegyverbemutató és a harckocsizás sem maradhat ki. A szabad helyek itt is elfogytak már június 20-ika és augusztus 8-ika között, így pótturnust hirdetnek meg augusztusra, hogy minden érdeklődőt fogadni tudjanak. Tavaly 97. táborban az ötezredik lakót köszöntötték, amelyen a Mogyoród Ma is részt vett. Beszámolónkat itt olvashatjátok. Ára: 53000 Ft/fő/turnus

Lovas tábor

Nyári táborok Mogyoródon

Belencsák Anita a Bogyó tanya vezetője idén ötödik alkalommal rendez nyári lovas élménytábort. Egyszerre kis létszámú lovassal dolgoznak, így mindenkire maximális figyelem jut. Tizenhat lovuk egytől-egyig türelmes, jól képzett tanító lovak, a pici pónitól a versenylovakig akik közül 3 az ország legjobb díjlovas istállójából került hozzájuk. Az öt nap alatt a gyerekek napi kétszeri lovaglás mellett értékes gyakorlati és elméleti tudással lesznek gazdagabbak. A földi képzés során elsajátítják a lóval való kommunikációt, megtanulnak egy csapatban közös célokért a dolgozni a lovakkal és egymással, a felelősségtudatuk és társas kompetenciáik is fejlődnek.
Az öt napos táborok a következő időpontokban indulnak: Június 21, június 28, július 12, július 26 és augusztus 9.
Ára: 48 000 Ft/fő/turnus

Élménytábor

Nyári táborok Mogyoródon

A Holdfény Lovas udvar az állatok, a természet és a vadászat iránt érdeklődő gyermekeket várja élménytáboraiba majdnem egész nyáron, június 20-tól augusztus 20-ig heti turnusokban. Céljuk, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek néhány hagyományos szakmába, megismerjék a körülöttük vadon élő állatok világát, és természetesen a vadászat kultúráját is. Az egy hét alatt közösen építenek egy jurtát, kipróbálhatják az íjászkodást, lesz solymász.bemutató, főzőverseny és éjszakai vadles. Erdei kirándulásaikon a helyi állatokat és növényeket tanulmányozzák, esténként grilleznek és bográcsoznak.

Ára: Bentlakással: 58000 Ft/fő/turnus
Bejárósan: 53000 Ft/fő/turnus
A táborban napi részvételre is van lehetőség

Kézilabda tábor

Nyári táborok Mogyoródon

A Mogyoród KSK Kézilabda Szakosztálya napközis kézilabda táborba várja az iskolás gyerekeket, június 28 – július 2, illetve augusztus 23-27 között. Naponta három edzést tartanak, sok játékkal, a tábor végén táboros pólót kapnak a résztvevők.

Ára: 16 000 Ft/fő/turnus

Foci tábor

Nyári táborok Mogyoródon

Hagyományosan idén is megrendezi az 5-10 éves fiúknak és lányoknak a Mogyoród KSK két focitáborát, amire nem csak az egyesületi tagok jelentkezhetnek. A helyszín:  a már megszokott Mogyoród – Műfüves Sportpálya a Mogyoród, Sport utcában, ahol a KSK játékosai rúgják a bőrt. A napközis táborban egész nap sportfoglalkozásokat tartanak, sokat játszanak és fagyiznak, no és a három étkezés sem maradhat el. Az eslő turnus 06. 21.-től 06. 28-ig, a második 08. 23.-tól 08. 27.-ig lesz. Jelentkezés: Tokai Norbert -testnevelő tanárnál a 06-70-28-30-588 számon, vagy a norberttokai@gmail.com emailen.
Részvételi díj: 22.000 forint/fő/hét

Ossza meg másokkal is a cikket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük